Lunchmeny

Lunchmeny

Skriv ut »26

Måndag

  • • Grönt: (vegan) Bönor, linser & ratatouille med chili, vitlök & ris
  • • Bakad kummel med fläsksida, kapris, svamp, rödvinssås & potatismos
  • • Rökig kycklinglårfilé med löksås, långpeppar, purjo & potatis
  • • Krämig pasta med fläskfilé, vit vin, parmesan & tryffel

Tisdag

  • • HUSMANSTISDAG
  • • Grönt: (ovo-lakto) Stuvad kål med gräslök, blomkål och stekt ägg
  • • Raggmunk, stekt salt fläsk + rårörda lingon G
  • • Parmesanostgratinerad sej med dragon & anjovis
  • • Ugnsgratinerad falukorv med zucchini, aubergine, lök & tomatconcassé
  • • Köttbullar med gräddsås, pressgurka & potatismos

Onsdag

  • • Grönt: (vegan) Het kikärtsgryta med tomat & blekselleri
  • • Fisk- & skaldjursgryta ”bouillabaisse” med fänkål, saffran & rotselleri
  • • Rimmat fläsklägg med senap & rotmos
  • • Linguini med salsiccia, tomatsås & alleppopeppar G

Torsdag

  • • Ärtsoppa, hemkokt senap
  • • Grönt: (vegan) Indisk gryta med ärtor, bönor, potatis & blomkål
  • • Fiskgratäng med västerbottensost, broccoli, dill & purjolök
  • • Kycklingdelar med ketjap manis, rostad sesam, morot & nudlar
  • • Chili con carne med köttfärs, bönor, smetana & baguette G
  • • Pasta Alfredo med kyckling
  • • TORSDAGSDESSERT
  • • Pannkakor, hemgjord sylt av jordgubbe & hallon + rårörda lingon med vispad grädde G

Fredag

  • • MEXIKANSKA SMAKER
  • • Grönt: (lakto-veg) ”Elote” grillad majskolv med koriander, fetaost & gräddfil
  • • Limemarinerad fisk med chili & mangosalsa
  • • Långbakad pluma ”carnita” med grillad salsa verde
  • • Kryddig köttfärs med nachochips
  • • Mer på buffén: Ärtamole, salsa, tortillabröd, ris & vitlöksdressing G
  • • FREDAGSDESSERT
  • • Ugnspannkaka med grädde & sylt G

G = Innehåller gluten (Gluten hanters i köket) L = Innehåller laktos * Med reserveration för ändringar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK